Alla vi som gillar Maria

torsdag 11 oktober 2012

Jag ska väl inte vara sämre jag då

Ni som känner mig vet att det där med listor är en av mina svagheter här i livet. Just nu publiceras det listor om "10 saker jag vill göra innan jag dör" lite runtomkring och jag hakar genast på. Senaste listan läste jag hos Anne med e - har ni aldrig varit hos henne tycker jag att det är dax nu!

Jag skulle kunna göra min lista ungefär hur lång som helst men jag ska göra mitt bästa för att komprimera den till endast:

10 saker jag vill göra innan jag dör!

1. Ha en jättestor fest för ALLA jag känner och tycker om. Jag känner ju en hel del som jag inte tycker om. De är inte bjudna.
2. Göra en rundresa i USA tillsammans med Joakim och barnen. Florida, New York, Hollywood, Washington och San Fransico ska vi hinna med. Minst.
3.Springa en mil. I sträck alltså. Lägger jag ihop allt jag sprungit till dags datum har jag kanske sprungit en mil. Totalt. 
4. Lära mig rida. På en häst.
5. Skriva en bok. Som någon mer än jag kommer att läsa.
6. Göra något som jag aldrig vågat på grund av rädsla. Bara för att se hur det känns efteråt. Till exempel gå in i ett duvslag.
7. Träffa en idol. Nej förresten. Alla min idoler är döda. Elvis, Freddie Mercury, Michael Jackson och Whitney Houston. 
7. Stoppa ner tröjan/blusen i byxorna, ha ett snyggt skärp, titta mig i spegeln OCH tycka att det ser bra ut. Det ser bra ut på A L L A utom mig.
8. Sätta mig i min favoritfåtölj och säga "Jag har ingenting att göra" och verkligen mena det.
9. Kunna le normalt på betällning. Gärna med öppen mun.
10. Läsa i tidningen att forskarna hittat ett fungerande vaccin mot cancer. Och demens. Och Parkinson. Och alla andra hemska sjukdomar som finns.

Jag tror att min lista är ganska realistisk. Förutom att jag inte har någon tidning. Jag får väl läsa det nån annanstans. Eller se det på nyheterna. Det löser sig.

Vad står på din lista?

7 kommentarer:

  1. den publicerade jag igår :)
    härlig lista du hade!

    SvaraRadera
  2. En bra lista :-)
    Jag hakade fast lite på det där att du vill lära dig rida - på en häst - *harkel* vad kan du redan rida på`:-))) F´låt. rester av gårdagen ;-) KRAM

    SvaraRadera
  3. Det är kul att läsa listor :) Ha en fin dag, kram Milla.

    SvaraRadera
  4. Du får komma hit till mig så du kan träna på att gå in i ett duvslag. Ska ha en stor, stark kopp kaffe beredd åt dig efteråt.

    SvaraRadera
  5. En del av dina saker kopierar jag rakt av, typ nr.7!

    SvaraRadera
  6. Jag kommer gärna på festen :)

    SvaraRadera
  7. Vilken bra lista! :D

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...